torsdag 7 oktober 2010

TRÖG DAG




SUCK!! Regnet bara öser ner och det är verkligen höst väder ute. Vet ni vad det innebär? Det innebär väldigt blöta barn! Jag har rast nu och sitter och jobbar lite med min utvecklingsplan. Jag längtar hem, det är väldigt trögt idag!

1 kommentar:

  1. Hej!
    Jag ringde och kolla med träningsverket och det blir tyvärr 455:- i månaden istället för 395:-. Det går liksom inte att sänka! Tyvärr! Men då får du träna denna månad gratis för det har jag ju redan betalt + att du slipper vara bunden ett helt år. Men det är upp till dig. Känn dig inte tvingade eller något sådant.
    Men om du skulle ta mitt kort skulle du i 5 månader ca ( tror det går ut i början av mars,så det borde bli 4 månader men vi räknar på 5 för att gardera oss) betala 60:- mera i månaden vilket resulterar i 300, vilket du ialla fall skulle få betala om du skriver in dig på ett nytt kort nu (student). Jag menar oktober får du ju gratis av mig. Men å andra sidan kan jag förstå att 60:- kan vara mycket i månaden för en student. Haha, nu tror du att jag bara kör massa övertalningssnack här men skulle jag binda upp mig igen skulle jag gärna överta ett kort för man vet ju att första månaderna är man skit effektiv och den slutar det med att man latar sig lite och sen sitter man och betalar för ett helt år men man kanske enbart tränat 4 måander.
    Men gumman, du gör precis som du vill. KÄNN SIG INTE TVINGAD.
    Men vill du överta kortet kan vi mötas där när som nästan eller så kan jag åka förbi och hämta dig så löser vi det. Dra iväg ett sms om du är intresserad. Hör gärna av dig! Casandra 0707355370

    SvaraRadera