onsdag 19 januari 2011

PANNKAKOR




ATT komma på maträtter att äta varje dag är jag väldigt dålig på. Det blir ofta samma gamla visa hela tiden hos mig. Idag blev det pannkakor till mat. Inte ofta jag äter det, gott är det men inte så nyttigt. Speciellt om man äter med sylt på.

-- bloggat från min iphone --

3 kommentarer:

  1. Tips god tonfiskgratäng ! ENKELT MEN GOTT!
    2 port ris
    1 burk(ar) tonfisk
    1 paket dill, Max 1 pkt.
    1 port bearnaisesås

    Tillagning
    Koka riset enl anvisningarna på paketet. Tillaga bearnaisesåsen. Värm ugnen till gratineringstemperatur.

    Bottna en gratängform med det kokta riset, c:a 1-2 cm tjockt lager.
    Bred ut tonfisken som näta lager.
    Bred därefter ut dill och bearnaisesås.
    Ställ in i ugnen och låt gratinera. Klart!


    SARIANNE

    SvaraRadera
  2. Kikar in via JD´s blogg:-)

    Smarrigt med pannkisar:-) Ja det blir lätt att mna äter samma om och om igen så jag har bestämt att jag nu ska sätta mig och surfa rätt på 14 olika rätter som jag aldrig tillagat hemma förut så har jag iaf 2 veckors ny mat att se fram emot :-) Annars så gillar jag Linas matkasse och kommer att börja med den igen då mitt mål är nåt:-)

    Ha en skön kväll..

    SvaraRadera
  3. Ett tips är att göra pannakorna på fullkornsmjöl och grahamsmjöl. Och till pannkakaorna blanda kesella med bär, istället för sylt. Kesella med jirdbubbar är ju supergott till pannakorna!! :) Och så får du i din protein! :)

    Duktig du är med all träning!! Go girl!!

    Kram!

    SvaraRadera