tisdag 24 augusti 2010

DAGENS TIPS!

Idag har jag gjort något häftigt! Något väldigt häftigt!

Med skolan fick vi gå till Visualiseringscenter i Norrköping. Vi fick se en film och det var skit coolt. Vi färdades genom rymden. Det kändes som vi snurade runt och liksom verkligen åkte genom rymden. Jag blev lite snurrig i huvudet men det gjorde ingenting för det var så häftigt.

Alla borde gå och se den filmen... jag fick i alla fall en liten "ahaaa" upplevelse. Vårat universum är stort! Större än man någonsin kan tänka sig! Jag tycker det är lite läskigt också.... vad finns därute egentligen?????


I centrets domteater bjuds du på en upplevelse där du omsluts av både ljud och bild. Följ med på liveresor i rymden, genom kroppen på en astronaut eller på en hisnande flygresa ut i rymden och tillbaka in i de minsta beståndsdelarna mänskligheten känner till.

På den kupolformade duken visas både egenproducerat och internationellt producerat material. En genomsnittlig föreställning på Visualiseringscenter C varar ca 25 minuter. Domen rymmer 102 platser inklusive tre rullstolsplatser.

Domteatern på Visualiseringscenter C är norra Europas modernaste och tekniskt mest avancerade anläggning. Källa KLICKA HÄR!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar